fbpx Apartamenti 1051 | MANGALEM 21

Apartamenti 1051

79,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 104.1 m2, me orientim nga Veriu dhe Lindja. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku përballë ndodhet tualeti e në vazhdim kalohet në ambientin e ditës me sipërfaqe të bollshme dhe formë të rregullt drejtkëndore. Një tjetër korridor i vogël të shpërndan në dy dhomat e gjumit, atë të fëmijëve me dritare nga Lindja dhe atë matrimoniale me dritare nga Veriu, tualetin e dedikuar dhe llozhën.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
10
Kati: 
5
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
104.1m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2