fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1064 | MANGALEM 21

Apartamenti 1064

56,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 70.8 m2, me orientim nga Jugu dhe Perëndimi. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku në të majtë të tij ndodhet tualeti. Zona e ditës ka sipërfaqe të bollshme, me dy dritare të mëdha të orintura nga Jug-Perëndimi për sa më shumë dritë dhe ajër. Në vijim të saj ndodhet dhoma e gjumit me dy orientime, dritaren nga Perëndimi dhe derën e llozhës nga Jugu.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla  Kati 6
Njësi: 
Apartament 1+1
Kati: 
6
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
70.8m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2