Apartamenti 1086

43,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 58.6 m2, me orientim nga Veriu dhe Perëndimi. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori, ku në të majtë ndodhet tualeti dhe përballë dhoma e gjumit. Ambienti i ditës, ka sipërfaqe optimale dhe formë të rregullt drejtkëndore. Ai komunikon me llozhën e pozicionuar në cep të sallonit.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
10
Kati: 
8
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
58.6m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2