Njësi Shërbimi 1113-2

52,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 44.4 m2. Çarjet e mëdha, forma në plan e pastër, afërsia që ka me rrugën unazore, e bëjnë atë një njësi shumë të mirë. Tualeti është i pozicionuar në fund të njësisë, dhe pranë tij është pozicionuar e vetmja kolonë shkarkimi, duke e lënë të lirë hapësirën tjetër të dyqanit.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
11
Kati: 
1
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
44.4m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2