fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1124 | MANGALEM 21

Apartamenti 1124

72,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 90.0 m2, me orientim nga Veriu dhe Perëndimi. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori gjatësor, ku në mes dhe në fund të tij, në krahun e majtë, ndodhen tualeti dhe dhoma matrimoniale. Salloni me formë kuadratike të rregullt komunikon me llozhën e apartamentit. Në Perëndim pozicionohet dhoma e gjumit e fëmijëve.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 11 Kati 2
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
11
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
90.0m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2