Apartamenti 1123

48,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 63.3 m2, me orientim nga Perëndimi. Pas hyrjes në apartament, në të djathtë, është pozicionuar këndi i gatimit. Pasi kalon sallonin, i cili është ambienti i parë që vizitohet në apartament, një korridor i vogël të drejton në llozhën e apartamentit, tualetin dhe dhomën e tij të gjumit.

 

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
11
Kati: 
2
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
63.3m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2