Apartamenti 1132

72,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 98.9 m2, me orientim nga Veriu, Jugu dhe Lindja. Korridori në formë L ka përballë dhomën matrimoniale me tualetin e vet. Në vazhdim ndodhet dhoma e gjumit e fëmijëve dhe tualeti i apartamentit. Në fund pozicionohet salloni me funksionet e gatimit, ngrënies dhe ndejtjes e cila ka komunikim me llozhën e apartamentit pozicionuar në Veri.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
11
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Sip.: 
98.9m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2