Apartamenti 1144

78,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 106.7 m2, me orientim nga Jugu dhe Perëndimi. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku si vazhdim i tij në të djathtë shtrihet këndi i gatimit dhe tavolina e ngrënies. Përballë pozicionohet këndi i ndejtjes me një sipërfaqe të konsiderueshme, me dritare nga Jugu dhe Perëndimi. Një korridor tjetër i vogël të shpërndan në zonën e natës, me tualetin e përbashkët, dhomën e fëmijëve dhe dhomën matrimoniale me tualetin e dedikuar. Llozha e apartamentit aksesohet po nga kjo dhomë.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
11
Kati: 
4
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
106.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2