fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1153 | MANGALEM 21

Apartamenti 1153

82,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 103.1 m2, me orientim nga Jugu dhe Lindja. Në korridor pas hyrjes në apartament, në të majtë pozicionohet tualeti i përbashkët. Salloni me dritaret nga Jugu ka formë të rregullt kuadratike dhe sipërfaqe të bollshme. Në lindje të tij, njëra pas tjetrës, janë pozicionuar dera e llozhës, e dhomës së fëmijëve dhe asaj matrimoniale. Dhomat kanë dritaret të orientuara nga Lindja.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 11 Kati 5
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
11
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
103.1m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2