fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1213 | MANGALEM 21

Apartamenti 1213

45,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 57.3 m2, me orientim Perëndimi. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku në të majtë të tij janë pozicionuar tualeti, dhoma e gjumit dhe ambjenti I gatimit, në të djathtë qëndron ambjenti i ndenjes i cili ka dalje në llozhë.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 12 Kati 1
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
1
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
57.3m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2