fbpx Apartamenti 1211 | MANGALEM 21

Apartamenti 1211

58,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 76.3 m2, i orientuar midis Veriut dhe Lindjes Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku në të majtë të tij është tualeti dhe në të djathtë ambjenti I gatimit. Zona e dites ka siperfaqe të bollshme, me 2 dritare të orientura nga Veriu për sa më shumë dritë dhe ajër. Në vijim të saj ndodhet dhoma e gjumit me 2 orientime, dritaren nga Lindja dhe derën e llozhës nga Veriu.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
76.3m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2