fbpx Apartamenti 1212 | MANGALEM 21

Apartamenti 1212

46,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 60 m2, i orientuar në Lindje. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, ku flukset e lëvizjes krijojnë 2 seksione, atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes . Nga ambjenti i ditës komunikohet me llozhën e vogel në kënd të sallonit. Një korridor i vogël të shpërndan në të majtë me tualetin dhe dhomën e gjumit me dritare të orjentuar nga Lindja.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
1
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
60.0m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2