fbpx Apartamenti 1215 | MANGALEM 21

Apartamenti 1215

55,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 72.7 m2, i orientuar në Veri. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe kendin e ndenjes . Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën të drejtuar nga Veriu. Një korridor i vogël të shpërndanë në të majtë me tualetin dhe dhomen e gjumit me dritare të orientuara nga Veriu.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
72.7m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2