fbpx Njësi Shërbimi 1223 | MANGALEM 21

Njësi Shërbimi 1223

63,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 54.6 m2 , shumë e përshtatshme për të zhvilluar cdo lloj aktiviteti. Tualeti është i pozicionuar në anën e djathtë, dhe pranë tij është pozicionuar e vetmja kolonë shkarkimi, pa cënuar hapësiren tjetër të dyqanit

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
12
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
54.6m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2