fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1231 | MANGALEM 21

Apartamenti 1231

52,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 65.6 m2, me orientim midis Veriut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku në të majtë gjëndet tualeti, në të djathtë përballesh me ambjentin e ndenjes, gatimit dhe ngrënies. Salloni pozicionohet në mes të dhomave, por pa penguar flukset e lëvizjeve, me dritare nga llozha. Dhoma e gjumit e prindërve është me dritare orjentuar nga Lindja dhe me akses në llozhën e cila është e orjentuar nga ana Veriore.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 12 Kati 3
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
65.6m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2