Apartamenti 1232

49,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 64.4 m2, i orientuar midis Lindjes dhe Jugut. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, ku flukset e lëvizjes krijojnë 2 seksione, atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes . Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën e vogël përballë ambjentit të gatimit. Një korridor i vogël të shpërndan në të majtë me tualetin dhe dhomën e gjumit me dritare te orjentuara nga Perëndimi.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
3
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
64.4m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2