Apartamenti 1233

42,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 55.2 m2, i orientuar midis Perëndimit dhe Jugut. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, ku flukset e lëvizjes krijojnë 2 seksione, atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes . Një korridor i vogël të shpërndan në të djathtë me tualetin dhe dhomën e gjumit me dalje ne llozhën e orjentuar nga Lindja.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug - Perëndim
Sip.: 
55.2m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2