fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1244 | MANGALEM 21

Apartamenti 1244

53,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 67.4 m2, i orientuar në Jug. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes .Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën. Një korridor i vogël të shpërndan në të djathtë me tualetin dhe dhomën e gjumit me dritare të orientuara nga Jugu.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 12 Kati 4
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
4
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
67.4m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2