fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1248 | MANGALEM 21

Apartamenti 1248

56,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 70.9 m2, i orientuar në Veri. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, ku flukset e lëvizjes krijojnë 2 seksione, atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes . Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën. Një korridor i vogël të shpërndan në të majtë me tualetin dhe dhomën e gjumit me dritare të orjentuar nga Veriu.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 12 Kati 4
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
70.9m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2