Apartamenti 1246

42,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 55.7 m2, i orientuar në Perëndim. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes . Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën e vogël të orjentuar nga lindja. Një korridor i vogël të shpërndan në të majtë me tualetin dhe dhomen e gjumit me dritare të orjentuara nga Lindja.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
4
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
55.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2