fbpx Apartamenti 1252 | MANGALEM 21

Apartamenti 1252

47,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 61.6 m2, i orientuar në Lindje. Sapo hyn në apartament përballesh me ambjentin e gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes . Përballë ambjentit të ndenjes gjen daljen për në llozhën e orjentuar nga Lindja. Në të majtë të hyjes kryesore gjendet tualeti dhe dhoma e fjetjes me dritare të orjentuar nga Lindja.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
5
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
61.6m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2