fbpx Apartamenti 1253 | MANGALEM 21

Apartamenti 1253

53,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 69.2 m2, i orientuar midis Jugut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën. Një korridor i vogël të shpërndan në të djathtë me tualetin. Dhoma e gjumit ndodhet në të majtë me 2 dritare të orientuara nga Lindja.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
69.2m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2