Apartamenti 1255

65,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 85.5 m2, me orientim nga Veriu. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku në të majtë gjendet tualeti, në të djathtë përballesh me ambjentin e ndenjes, gatimit dhe ngrënies. Dhoma e gjumit e fëmijëve është e orjentuar me dritare nga Jugu. Ambjenti i ndenjes ka dalje në llozhën e orjentuar nga Jug - Lindja. Dhoma e gjumit e prindërve është me dritare orjentuar nga Jugu.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
12
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug - Perëndim
Sip.: 
85.5m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2