fbpx Apartamenti 1257 | MANGALEM 21

Apartamenti 1257

48,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 62.3 m2, i orientuar midis Veriut dhe Perëndimit. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit, ngrënies dhe këndin e ndenjes . Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën. Një korridor i vogël të shpërndan në të majtë me tualetin dhe dhomen e gjumit me 2 dritare të orientuara nga Perëndimi.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
5
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
62.3m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2