Apartamenti 1261

71,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 94.1 m2, me orientim nga Jugu. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku në të majtë gjëndet tualeti, në të djathtë përballesh me ambjentin e ndenjes, gatimit dhe ngrënies. Dhoma e gjumit e fëmijeve është e orjentuar me dritare nga Perëndimi. Salloni pozicionohet në mes të dy dhomave, por pa penguar flukset e lëvizjeve, me dritare nga llozha. Dhoma e gjumit e prindërve është me dritare orjentuar nga Perëndimi dhe me akses në llozhën e cila është e orjentuar nga ana Veriore.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
12
Kati: 
6
Sip.: 
94.2m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2