Apartamenti 1282

47,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 61.8 m2, i orientuar në Lindje. Sapo hyn në apartament përballesh me ambjentin e gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes . Përballë ambjentit të ndenjes gjen daljen për në llozhën e orjentuar nga Jug - Perëndimi. Në të majtë të hyjes gjendet tualeti dhe dhoma e fjetjes me dritare të orjentuar nga Perëndimi.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
8
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
61.6m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2