Apartamenti 1283

52,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 69.2 m2, i orientuar në Veri. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën. Një korridor i vogël të shpërndan në të djathtë me tualetin. Dhoma e gjumit ndodhet në të majtë me dritare të orientuara nga Perëndimi.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
12
Kati: 
8
Orientimi: 
Jug - Lindje
Sip.: 
69.2m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2