fbpx Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1292 | MANGALEM 21

Apartamenti 1292

97,000 €

Apartament 3+1, me sipërfaqe 121.6 m2, me orientim midis Jugut dhe Lindjes. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori, ku si vazhdim i tij shtrihet këndi i gatimit dhe tavolina e ngrënies, dhe ambjenti i ndenjes me sipërfaqe të konsiderueshme me dritare nga Jugu dhe dalje në llozhë nga Jug-Lindja. Po ky corridor ne te majte të shpërndan në zonën e natës, ku gjenden 3 dhomat e fjetjes, përball me tualetin e përbashkët.  Dhomat e fëmijëve janë të orjentuara me dritare nga Lindja. Dhoma e prindërve është me tualetin e dedikuar. Llozha e apartamentit aksesohet nga ambjenti i ditës.

Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 12 Kati 9
Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
12
Kati: 
9
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
121.6m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2