fbpx Apartamenti 1291 | MANGALEM 21

Apartamenti 1291

67,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 88.6 m2, me orientim midis Veriut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku në të majtë gjendet tualeti, në të djathtë përballesh me ambjentin e ndenjes, gatimit dhe ngrënies. Dhoma e gjumit e fëmijëve ka dalje në llozhën e orjentuar nga midis Veriut dhe Lindjes. Salloni pozicionohet në mes të dy dhomave, por pa penguar flukset e lëvizjeve. Dhoma e gjumit e prindërve është me dritare të orjentuar nga Veriu.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
12
Kati: 
9
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
88.6m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2