fbpx Apartamenti 1295 | MANGALEM 21

Apartamenti 1295

88,000 €

Apartament 3+1, me sipërfaqe 116.3 m2, me orientim midis Veriut dhe Perëndimit. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogel, ku si vazhdim i tij në të djathtë shtrihet këndi i gatimit dhe tavolina e ngrënies, dhe ambjenti i ndenjes me sipërfaqe të konsiderueshme me dritare nga Veriu dhe dalje në llozhë nga Veri – Perëndimi. Një korridor tjetër i vogël të shpërndan në zonën e natës, ku gjenden 3 dhomat e fjetjes, përball me tualetin e përbashkët.  Dhomat e fëmijëve janë të orjentuara me dritare nga Perëndimi. Dhoma e prindërve është me tualetin e dedikuar. Llozha e apartamentit aksesohet nga ambjenti i ditës.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
12
Kati: 
9
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
116.3m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2