fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1312 | MANGALEM 21

Apartamenti 1312

43,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 54.9 m2, i orientuar në Perëndim. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën e vogël e cila është e orjentuar nga Perëndimi. Në të majtë gjendet tualeti dhe dhomen e gjumit me dritare të orientuara nga Perëndimi.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 13 Kati 1
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
13
Kati: 
1
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
54.9m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2