fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1325 | MANGALEM 21

Apartamenti 1325

58,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 73.1 m2, i orientuar në Veri. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën e cila është e orjentuar nga Veriu. Përball hyrjes kryesore gjendet tualeti. Dhoma e gjumit pozicionohet me dritare të orientuara nga Veriu.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 13 Kati 2
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
13
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
73.1m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2