fbpx Apartamenti 1333 | MANGALEM 21

Apartamenti 1333

43,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 55.8 m2, i orientuar midis Jugut dhe Perëndimit. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Ambjenti I ditës ndriçohet nga 4 dritare, përkatësisht 2 të orjentuara nga Perëndimi dhe 2 nga Jugu. Në të djathtë të hyrjes kryesore gjendet tualeti. Dhoma matrimoniale ka dalje në llozhën e orjentuar nga Perëndimi.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
13
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
55.8m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2