fbpx Apartamenti 1334 | MANGALEM 21

Apartamenti 1334

48,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 62.8 m2, i orientuar midis Veriut dhe Perëndimit. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën e cila është e orjentuar nga Veriu. Në të majtë të hyrjes kryesore gjendet tualeti. Dhoma e gjumit pozicionohet me 2 dritare të orientuara nga Perëndimi.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
13
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
62.8m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2