fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1353 | MANGALEM 21

Apartamenti 1353

55,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 69.3 m2, me orientim midis Jugut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku në të djathtë gjendet tualeti dhe më pas pozicionohen ambjenti i ndenjes, gatimit dhe ngrënies me 1 dritare të orjentuar nga Jugu dhe me dalje në llozhën e orjentuar po nga Jugu. Dhoma matrimoniale është me 2 dritare të orjentuara nga Lindja.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 13 Kati 5
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
13
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
69.3m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2