fbpx Apartamenti 1354 | MANGALEM 21

Apartamenti 1354

51,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 66.5 m2, me orientim në Jug. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku në të djathtë gjendet tualeti dhe më pas pozicionohen ambjenti i ndenjes, gatimit dhe ngrënies me 1 dritare të orjentuar nga Jugu dhe me dalje në llozhën e orjentuar po nga Jugu. Dhoma matrimoniale është me dritare të orjentuar po nga Jugu.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
13
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
66.5m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2