fbpx Apartamenti 1361 | MANGALEM 21

Apartamenti 1361

70,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 93.3 m2, me orientim midis Veriut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku në të majtë gjendet tualeti dhe në të djathtë të tij pozicionohen ambjenti i ndenjes, gatimit dhe ngrënies me 2 dritare të orjentuara nga Lindja. Nga ambjenti I ndenjes ka dalje në llozhën e orjentuar nga Veriu dhe Lindja. Dhoma e gjumit e fëmijëve është e orjentuar me dritare nga Veriu. Dhoma matrimoniale është me dritare orjentuar po nga Veriu

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
13
Kati: 
6
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
93.3m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2