fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1410 | MANGALEM 21

Apartamenti 1410

97,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 80.9 m2, me orientim midis Jugut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku të gjitha ambjentet janë të pozicionuara në të majtë, duke filluar me tualetin, më pas ambjentin e ndenjes, gatimit dhe ngrënies. Dhoma e gjumit e fëmijëve është e orjentuar me dritare nga Lindja. Dhoma e gjumit e prindërve është me dritare orjentuar nga Lindja si dhe ka dalje në llozhën e orjentuar nga Jugu.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 14 Kati 1
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
14
Kati: 
1
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
80.9m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2