fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1412 | MANGALEM 21

Apartamenti 1412

119,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 99.2 m2, me orientim nga Jug - Perëndimi. Në hyrje të apartamentit, në të djathtë ndodhet tualeti kryesor, më pas kalohet në zonën e ditës me dalje në llozhën e orjentuar  midis Jugut dhe Perëndimit. Zona e natës është e ndarë qartë nga pjesa tjeter. Dhoma e fëmijëve është me dritare orjentuar nga Perëndimi.  Ajo e prindërve me tualetin e dedikuar dhe me 2 dritare orjentuar nga Perëndimi.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 14 Kati 1
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
14
Kati: 
1
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
99.2m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2