fbpx Apartamenti 1419 | MANGALEM 21

Apartamenti 1419

64,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 83.2 m2, me orientim midis Jugut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku në të djathtë gjendet tualeti, më pas ambjenti i ndenjes, gatimit dhe ngrënies me dritare te orjentuar nga perëndimi. Dhoma e gjumit e fëmijëve është e orjentuar me dritare nga Jugu. Dhoma e gjumit e prindërve është me dritare orjentuar nga Lindja si dhe ka dalje në llozhën e orjentuar nga Jugu.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
14
Kati: 
1
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
83.2m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2