fbpx Apartamenti 1419-1 | MANGALEM 21

Apartamenti 1419-1

30,000 €

Apartament garsoniere, me sipërfaqe 39.5 m2, me orientim nga Jugu. Hyrja e apartamentit me korridorin e vogël që formon, shërben si ndarje mes zonës së ditës dhe asaj të natës. Dhoma e gjumit në të djathtë nuk është e ndarë me mur me pjesën tjetër të banesës, ndërsa këndi i gatimit dhe i ndenjes përballë ambjentit të fjetjes. Shtrirja gjatësore në fasadë, pa shumë thellësi, siperfaqja racionaliste me kosto të ulët e bëjnë këtë apartament shumë të përshtatshëm për shumë klient.

Njësi: 
Garsoniere
Shkalla: 
14
Kati: 
1
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
39.5m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2