fbpx Njësi Shërbimi 1415 | MANGALEM 21

Njësi Shërbimi 1415

62,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 53.7 m2 , shumë e përshtatshme për të zhvilluar cdo lloj aktiviteti. Tualeti është i pozicionuar në fund të tij, dhe pranë tij janë pozicionuar kolonat e shkarkimi, duke e lënë të lirë hapësirën tjetër të dyqanit.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
14
Kati: 
1
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
53.7m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2