fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1423 | MANGALEM 21

Apartamenti 1423

80,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 100.9 m2, me orientim midis Veriut dhe Perëndimit. Në hyrje të apartamentit prezantohesh me një koridor të vogël i cili në të majtë ka tualetin kryesor, më pas kalohet në zonën e ditës me dalje në llozhën e orjentuar  midis Veriut dhe Perëndimit. Dhoma e fëmijëve është me dritare orjentuar nga Perëndimi.  Ajo e prindërve me tualetin e dedikuar dhe me dritare orjentuar nga Veriu.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 14 Kati 2
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
14
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
100.9m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2