Apartamenti 1420

61,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 80.9 m2, me orientim nga Veri-Lindja. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku në të majtë gjendet tualeti, më pas ambjenti i ndenjes, gatimit dhe ngrënies me dritare të orjentuar nga Jugu. Dhoma e gjumit e fëmijëve është e orjentuar me dritare nga Perëndimi. Dhoma e gjumit e prindërve është me dritare orjentuar nga Perëndimi si dhe ka dalje në llozhën e orjentuar nga Jugu.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
14
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug - Lindje
Sip.: 
80.9m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2