fbpx Apartamenti 1425 | MANGALEM 21

Apartamenti 1425

71,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 92.5 m2, me orientim midis Veriut dhe Perëndimit. Hyrja e apartamentit të fton direkt në ambjentin e ndenjes, gatimit dhe ngrënies me dritare dhe dalje në llozhë orjentuar nga Perëndimi. Në të djathtë të hyrjes kryesore gjendet tualeti. Dhoma e gjumit e fëmijëve është e orjentuar me dritare nga Perëndimi. Dhoma e gjumit e prindërve ndriçohet me 3 dritare, 1 nga Perëndimi dhe 2 nga Veriu.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
14
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
92.5m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2