fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1437 | MANGALEM 21

Apartamenti 1437

68,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 86 m2, me orientim midis Veriut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij në formë L, ku në të majtë gjendet tualeti. Në vazhdimësi hasesh me ambjentet e natës, dhoma e gjumit e përshtatshme për një person me dritare të orjentuar nga Veriu. Ngjitur me të gjendet dhoma matrimoniale me dritare të orjentuar po nga Veriu. Sapo del nga dhoma matrimoniale përballesh me ambjentin e gatimit, për të vazhduar më tej në këndin e ngrënies dhë atë të ndenjes, të cilat ndriçohen nga një dritare e orjentuar nga Lindja si dhe kanë dalje në llozhën e orjentuar nga Veriu.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 14 Kati 3
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
14
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
86.0m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2