fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1439 | MANGALEM 21

Apartamenti 1439

60,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 76 m2, me orientim midis Jugut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku në të majtë gjendet tualeti dhe në të djathtë dhoma e gjumit e përshtatshme për një person me dritare të orjentuar nga Jugu. Në vazhdimësi të koridorit përballesh me ambjentin e gatimit, për të vazhduar më tej në këndin e ngrënies dhë atë të ndenjes, të cilat ndriçohen nga dritare të orjentuara nga Jugu. Dhoma matrimoniale është e pozicionuar në fund me dritare nga Lindja dhe dalje në llozhën e orjentuar nga Jugu.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 14 Kati 3
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
14
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
76.0m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2