Apartamenti 1433

76,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 100.9 m2, me orientim nga Jugu. Në hyrje të apartamentit prezantohesh me një koridor të vogël i cili në të majtë ka tualetin kryesor, më pas kalohet në zonën e ditës me dalje në llozhën e orjentuar  nga Veri - Lindja. Dhoma e fëmijëve është me dritare orjentuar nga Lindja.  Ajo e prindërve me tualetin e dedikuar dhe me dritare orjentuar nga Veriu.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
14
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri - Perëndim
Sip.: 
100.9m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2