Apartamenti 1435

70,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 92.5 m2, me orientim nga Jugu. Hyrja e apartamentit të fton direkt në ambjentin e ndenjes, gatimit dhe ngrënies me dritare dhe dalje në llozhë orjentuar nga Lindja. Në të djathtë të hyrjes kryesore gjendet tualeti. Dhoma e gjumit e fëmijëve është e orjentuar me dritare nga Lindja. Dhoma e gjumit e prindërve e orjentuar me 3 dritare, 1 nga Lindja dhe 2 nga Veriu.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
14
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri - Perëndim
Sip.: 
92.5m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2