Apartamenti 1459

57,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 76 m2, me orientim nga Veriu. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku në të majtë gjendet tualeti dhe në të djathtë. dhoma e gjumit e përshtatshme për një person me dritare të orjentuar nga Jugu. Në vazhdimësi të koridorit përballesh me ambjentin e gatimit,  për të vazhduar më tej në këndin e ngrënies dhë atë të ndenjes, të cilat ndriçohen nga dritare të orjentuara nga Jugu. Dhoma matrimoniale është e pozicionuar në fund me dritare nga perëndimi dhe dalje në llozhën e orjentuar nga Jugu.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
14
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug - Lindje
Sip.: 
76.0m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2